HTML

egykor(i)iskola

egykor iskola, most mikrotérségi tudásközpont. Két hét alatt változott ekkorát és nekem tátva maradt a szám.

Utolsó kommentek

Skype

My status

2007.12.03. 21:15 ojcabojca

Zrínyi Matematika Verseny

Elhatároztam, hogy a tanév soros eseményeit követve emlékeztető írásokat és képeket közlök az egykori Kunszigeti Általános Iskola elmúlt 18 évéről, amely a falu emlékezetében egycsapásra elszállt egy kis posztkádári propaganda és némi alapítványi porhintés hatására.

Ma ezt az e-mailt kaptam annak az apropóján, hogy kis iskolánk erején felül szokott teljesíteni az ország egyik legrangosabb matematika versenyén (Így utólag már elmondhatom, hogy soha egyetlen szülő sem köszönte meg a felkészítést...)

Tisztelt Cím!

Bizonyára elkerülte figyelmüket a Zrínyi Ilona Matematikaverseny nevezési határideje, vagy a versenyen az idei tanévben nem kívánnak indulni. Amennyiben a versenyen nem kívánnak indulni vagy időközben már neveztek, kérem levelem tekintsék tárgytalannak.

Ha a versenyen indulni szeretnének, tájékoztatásul közöljük, hogy a nevezési határidőt meghosszabbítottuk egy héttel, tehát nevezni 2007. december 7. (péntek) 20 óráig lehet.

...

A nevezéssel kapcsolatosan bármilyen probléma esetén a fenti telefonszámon és e-mailen állunk rendelkezésükre.

 
 
 

4 komment

Címkék: matematika versenyeredmények


A bejegyzés trackback címe:

https://kunsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr83251364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nmagister 2007.12.12. 17:31:07

Kell, hogy legyen nyoma a neten más megvilágításból is az egykori iskolának és az elmúlt 18 évnek is.

Én is küldhetek képeket, írásokat?

ojcabojca 2007.12.12. 19:36:32

Kérni szerettelek volna rá, csak megvárnám a napi 50-es látogatottságot

köszönöm 2008.01.04. 14:42:34

Köszönjük a felkészítést! Ha ez hiányzott a lelki egyensúlyodnak. $....?

sipos robert 2008.11.28. 15:31:25

király minden csak te nem korcsor máté háháháháháháháháhá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása