HTML

egykor(i)iskola

egykor iskola, most mikrotérségi tudásközpont. Két hét alatt változott ekkorát és nekem tátva maradt a szám.

Utolsó kommentek

Skype

My status

2008.04.21. 20:48 ojcabojca

Ki mit tud?

Az egykor(i) iskolában Kunszigeten az Anyák Napja előtti hetekben rendeztük meg az iskolai ki-mit-tud vetélkedőt. A győztes műsorszámokat mutattuk be a szülőknek, nagyszülőknek. Ez a szokás később elmaradt, de rengeteg fergeteges előadás  (és próba) hangulatát őrzöm. A megszokott kisiskolai stílus kereteit feszegető bemutatók közül eszembe jut a "Hamubakancska" - abszurd meseátdolgozás, "A király új ruhája" - hang és fény elemekkel tűzdelt horror játék, a "Dézsa"  francia, középkori komédia. Erre az alkalomra forgattunk filmet egy azóta megszűnt TV show paródiája részeként. Eszembe jut a "Helység kalapácsa" TV est (híradóval, zenével, tánccal) és még számtalan vidám, eredeti ötlet.

Az alábbi fotó talán 1992-ben készült a "Csalóka Péter" előadásán, ahol a kúltúrház udvarán sokan gyúltek össze. Akkoriban még a képviselők is látogatták ezeket az eseményeket.

Szólj hozzá!

Címkék: ünnepek


A bejegyzés trackback címe:

https://kunsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr47436051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása