HTML

egykor(i)iskola

egykor iskola, most mikrotérségi tudásközpont. Két hét alatt változott ekkorát és nekem tátva maradt a szám.

Utolsó kommentek

Skype

My status

2008.05.17. 13:53 ojcabojca

Lassan itt az évforduló

Úgy látszik, más is felháborodott azon, ahogyan nagyonnagy úr beállítja a szerencsétlen, cserbenhagyott iskoláit és még jelenleg is ingyen dolgozó pedagógusait:
A VA képviselői leírták, hogy sok esetben nem szakos tanárokat és hiányosan felszerelt, elavult eszközöket vettek át a kistelepüléseken. Ezzel kapcsolatban meg kell jegyeznem, hogy intézményünkben a szakos ellátottság az alapítvány előtt és megjelenése után is megfelelő volt, kivéve a VA által beígért angol szakos pedagógust, akit az utóbbi hónapokban sajnos nélkülöznünk kell – jelentette ki Egri Zoltánné, a vági iskola, február óta megbízott igazgatója. Hozzátette, az oktatás feltételeihez a VA nem sok mindennel járult hozzá, azt az intézmény biztosítja.

Bérjegyzék virtuális fizetéssel
Kisalföld
2008.05.17. 01:00
A legújabb fejlemények és kommentek itt olvashatók:

Bérjegyzék virtuális fizetéssel

Visszavonulót fújt a Voki

4 komment · 1 trackback

Címkék: vég


A bejegyzés trackback címe:

https://kunsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr13473877

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://www.northside-club.at/?option=com_k2 2017.12.27. 16:32:20

Rövid Hírek Röviden! A férfi akit bérgyilkos alkalmazásával vádolnak azt állítja az emberölési kísérlet egy vicc volt, a bérgyilkos pedig a rendőrségnek dolgozott - smx magaZin blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pen 2008.05.18. 06:57:20

Néhány szemelvény a Kisalföld.hu-n olvasható Bérjegyzék virtuális fizetéssel c.cikk hozzászólásaiból:
1. Ambrus Teri 2008.05.17 05:52
Még pár dolgot hozzátennék a leírtakhoz,és Nagy úr /?/mosakodásához.A személyi és tárgyi feltételek hiányosságáról beszél.A hiányosság okát azzal magyarázza,hogy leamortizált testületeket és iskolákat vett át.Éles eszével nem jött rá,hogy az angoltanárok meg egyéb tanárok elmenekülése annak köszönhető,mert nincs bér?Nem hallottam,hogy megköszönte volna azoknak a tanároknak a munkáját,akik fizetés nélkül is tették a dolgukat,dolgoztak ingyen azok helyett is,akik távolmaradtak.
Nem beszél expozéjában arról sem,hogyan korrigálja a minisztérium által leírt finanszírozási törvénytelenségeket.A vokis iskolában tanítókat ugyanazon bér illeti meg,mint az állami iskolákban/bértábla/,ugyanannyi a munkaidejük/22 kötelező óra,a többi felkészülés/.
2. Ambrus Teri 2008.05.17 06:02
Folytatom.Arról beszél,hogy a pótlékokat beépítette a virtuális bérbe.Ugyan hová?Én 34 éve dolgozom,nettó bérem 96.000 forint/lenne,ha megkapnám/.Ezért délelőtt tanítanom kell 22 órában,helyettesítenem ingyen,délután meg napközizni,korrepetálni ,szakkörözni.Én bíróságra megyek,és nem érdekel,hogy Nagy úr nagy úr,talán vannak még törvények Magyarországon.Olyan embertelen hozzáállással,ami a vokiban tapasztalható,még életemben nem találkoztam.Szégyen,hogy működési engedélyt kapott,tönkretéve ezzel családok ,szülők,gyerekek,pedagógusok tömegét.Kollégák!Lépni kell:BÍRÓSÁG,mielőbb,mert jön a nyár....
3. Ambrus Teri 2008.05.17 06:11
Nagy úr a médiát okolja,hogy ide jutott a voki.Szerintem,ha zökkenőmentesen és törvényesen működtette volna,nem foglalkozott volna vele a média.
Nagy úr!Én soha nem felejtem el Önnek,hogyan taposott a sárba a tanév kezdetén,mégis dolgozom,de nem az Ön kedvéért!Szerencsére a gyerekek csodálatosak,ezt még Ön sem tehette tönkre!
5. Ambrus Teri 2008.05.17 10:58
Csak még egy adalék az aranyemberről.Az elmúlt héten meghalt a kolléganőnk férje váratlanul.Igazgatónő kérte a vokit,hogy legalább neki fizessék ki a bért.a fülüket sem billegtették.Hát milyen ember ez?!
8. elekk 2008.05.17 14:47
Remek példakép a gyerekek előtt.
Hazudj mindíg és ugraszd egymásnak az embereket. Amíg egymással vannak elfoglalva, addig se veled foglalkoznak.
Ezen meg csak most, a vági iskola nyilatkozata kapcsán kezdek gondolkozni. Június 30-án felbontja a szerződéseket, a még megmaradt tanárokat szélnek ereszti (július 2-án már nem ő lesz a munkaadójuk), a normatívát viszont augusztus 31-ig kapja - az két havi pluszpénz. És van képe hozzá.

tulipán 2008.05.18. 20:42:17

Kunszigeten bevált a voki. Vajon átveszi az óvoda működtetését is?

Nyiffka Nyaffka 2008.05.18. 22:16:55

Az óvoda átvétele természetes következménye lenne annak, ha valóban fenékig lenne a tejföl. Sok, nagyon sok pénzt lehetne megspórolni. Mivel erre azonban nem kerül sor abból egyenesen következtetni lehet(ne) arra, hogy a cukros máz már oldódik a sós lében!

Nyiffka Nyaffka 2008.05.22. 07:00:17

Osli és Vitnyéd már a biztos menedéket fogja választani. Megalapozott információk utalnak arra, hogy a Magyar Katolikus Egyház veszi át az oktatási feladatokat az említett községekben! Több mint 1000 éves a tapasztalat. Esetleg el lehetne gondolkozni fenékig tejföl községben is ezen a célszerűnek és ésszerűnek tűnő megoldáson!
süti beállítások módosítása