HTML

egykor(i)iskola

egykor iskola, most mikrotérségi tudásközpont. Két hét alatt változott ekkorát és nekem tátva maradt a szám.

Utolsó kommentek

Skype

My status

2008.04.08. 08:23 ojcabojca

Osliból Kapuvárra vitték a felsősöket

Én nem emlékszem rá, hogy év közben valaha megszűnt volna egy iskola. A rosszhírű alapítványnál ez is megtörténhet. Azok, akik a rendszeres, következetes, szigorú, de emberséges oktatás helyett a csodamódszerekben, a rózsaszín jövőben, a szerződésben garantált jeles bizonyítványban bíztak, most egy világ dőlt össze.
Nem megszokott dolog, hogy a diákok év közben iskolát váltanak és a szülőknek sem mindegy, hogy csemetéik hova járnak. Ám őket sem lehet hibáztatni, hiszen tavaly nyáron hangzatos ígéretekkel csábították az alapítványi iskolába a gyermekeket – mondta Fodor Gyuláné.
Ha várunk egy évet, akkor is tagiskola lennénk?

Szomorú olvasmány, de tanulságos

A kommentek között pedig itt az ismerős hang egy primitív interpretációja:
Mivel én is sokáig a Voki alkalmazásában áltam ezért tudok pár olyan dolgot kedves fórumozók, amit próbáltak előletek elkendőzni. Történetesen azt, hogy volt egy állami ellenőrzés, amit nem csak úgy kezdeményeznek, nem nem! Az illetékes hatóságot értesíteni kell a visszáságokról! És mielőtt azt hinné valaki, hogy ez egy gazdasági, vagy munkaügyi ellenőrzés volt, azt felvilágosítom, hogy ez egy szakmai ellenőrzés volt. Ezen az ellenőrzésen csúfosan lebőgtek a falusi iskolák, pedig szóltak nekeik, hogy mit fognak ellenőrizni!!! Ugyanis azt sem tudták a t. kollégák, hogy mi az a napló és, hogy hogyan kell vezetni! Ja és ez nem annak a hibája, hogy a Voki valami újat vezetett be, hanem annak, hogy ezekben az iskolákban már vagy 20 éve nem ismerik a napló fogalmát!!!! Persze könnyű volt eddig bemenni tanítani valamit a gyerekeknek aztán 11kor hazamenni. A Vokinál ezt már nem lehetett megtenni, mert meg volt szabva, hogy mit hogyan kell csinálni! Száz szónak is egy a vége kedves volt tanár társaim akinek büdös a munka az nem menjen tanárnak!
Csak nem Sudár kisasszony egy tanítványa írta?
A blog minden bejegyzése, fotója, rajza az ilyen rágalmak ellen szeretne tiltakozni. Hogy, ha már vége, akkor ne ez maradjon utánunk.

2 komment

Címkék: vége


A bejegyzés trackback címe:

https://kunsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr75416339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

...nem virággal 2008.04.08. 10:46:24

Lehet, hogy JOBB helyeken összedőlt egy világ, de mi sajnos nem ilyen helyen élünk...

ojcabojca 2008.04.08. 21:07:59

Szerintem mi nem a világ összedőlésében vagyunk érdekeltek, hanem az igazság kiderítésében. Megtudni, hogy KI, MIKOR, MIÉRT hívta Kunszigetre a rosszhírű alapítványt. Még ők felelnek-e az oktatási feladatok ellátásáért, vagy már szép csendesen önkormányzati iskola lettünk újra? Mennyibe került ez a kaland valójában?
Legalább egy kicsit (az öltözőtükörbe tekintve) érez-e felelősséget, megbánást, aki a papírokat aláírta? A ránk kimondott rágalmak lesznek-e fontosak, vagy az itteni 17 éves munkánk emléke?
süti beállítások módosítása