HTML

egykor(i)iskola

egykor iskola, most mikrotérségi tudásközpont. Két hét alatt változott ekkorát és nekem tátva maradt a szám.

Utolsó kommentek

Skype

My status

2008.03.17. 19:24 ojcabojca

Nemzeti ünnep


Már sok szó esett az egykor(i) iskola által bemutatott ünnepi műsorokról. Az ezeket szervező kollégák színházkedvelő, olvasott, szakos tanárok voltak, így egyértelmű, hogy kerülték a csasztuskás, szavalókórusos, műsorfüzetekből kiollózható unalmas beállításokat. Különös megtiszteltetés volt műsorral fogadni a finn kulturális attasét, vagy Barsi Ernő tanárurat. Újabban egy-egy nemzeti ünnephez irodalmi- és rajzpályázatokat is csatoltunk, ahol a győztes pályaműveket meghallgattuk, megnéztük. Ugyancsak friss hagyomány volt az itt végzett középiskolás korú tanulók bevonása.
A tánc, az énekkar mellett újabban nagy szerepet kapott a digitális technika is. A multimédia szakkör bizonyosan tovább színesíthette volna ezeket a rendezvényeket.


Az idei évben a Lippentő néptáncosai (ha jól számolok, 10 kunszigeti táncos is) tették feledhetetlenné számomra március 15-ét. A műsorról készült fotók itt láthatók: www.lippento.extra.hu

Szólj hozzá!

Címkék: ünnepek


A bejegyzés trackback címe:

https://kunsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr56385037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása