HTML

egykor(i)iskola

egykor iskola, most mikrotérségi tudásközpont. Két hét alatt változott ekkorát és nekem tátva maradt a szám.

Utolsó kommentek

Skype

My status

2008.03.27. 21:06 ojcabojca

Szcientológia?

Nem hiszem. Nem is ez a fontos.

Mindenesetre a blogajánlóba felvettem egy új linket amely az szc. egyházról szól. Tartalmas elgondolkodtató szövegek vannak itt. Miért volt da ja vu érzésem?

Az egész szcientológia szálról egy szülőtől hallottam először. A gyerekeim miatt azonnal kutatást kezdtem a neten. De semmit nem találtam (azóta sem). Mindössze egy rosszindulatú feltételezést. A nyár elején az egyház megkapta a felnőttoktatás akkreditációját a minisztériumtól. Pontosan a hír bejelentése napján tett látogatást nagyonnagy úrnál a miniszter. Később, formai hibák és tiltakozások miatt az engedélyt visszavonták (a szcientológusoktól). Tél végén olvashattuk, hogy a rosszhírű alapítvány (ismét?) megkapta a felnőttoktatás jogát.

Szientológia?
Nem hiszem. Nem is fontos.

Mindenesetre a "Szcientológia: objektíven és szubjektíven" blogon sok ismerős módszer, marketing fogás, szituáció, szóhasználat található. A legédesebb, hogy Hubbard a megtéríteni kívánt személyeket "nyers hús"-nak hívja, mi pedig mindannyian hallhattuk a "szűzlány" megtisztelő megnevezést az iskolaszerző meetingen.

Szólj hozzá!

Címkék: szcientológia


A bejegyzés trackback címe:

https://kunsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr50399719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása