HTML

egykor(i)iskola

egykor iskola, most mikrotérségi tudásközpont. Két hét alatt változott ekkorát és nekem tátva maradt a szám.

Utolsó kommentek

Skype

My status

2008.03.29. 21:24 ojcabojca

Tilai kupa


Amikor legelőször főztük a kolbászt, hordoztuk a nagy szódásballonokat a kocsmából, akkor mégy Nyuszi-kupa volt. (Általában a húsvéti szünet előtti szombaton rendeztük) Akkoriban minden résztvevő számára kellett készítenem egy kerámia plakettet. Toncsi rohangált eleget.

Aztán a falu első polgármesterének  - akinek a Kunszigeti Általános Iskola 18 éves történetét is köszönheti - halála után Tilai Lajos Emlékverseny lett a neve.

Kipirult arcok és szép gólok minden bizonnyal az idén is lesznek Lajos szétzúzott munkájának helyszínén.

Medgyasszay László - az állandó megnyitó ismeri a rosszhírű alapítványt. Eljön? Mi lesz számára fontosabb: az udvariasság, vagy a meggyőződés?

1 komment

Címkék: tilai


A bejegyzés trackback címe:

https://kunsziget.blog.hu/api/trackback/id/tr94402522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

...nem virággal 2008.04.05. 19:20:54

Nem volt itt Medgyasszay László -biztosan halaszthatatlan dolga volt -, de tudtommal nem volt itt Abda, Öttevény és Dunaszeg sem. Valószínű, nekik is halaszthatatlan dolguk akadt e hét péntekjén.
süti beállítások módosítása